Jag skriver listor på nästan allt kan jag säga. Och det är så skönt att ha saker och ting nedskrivet så det inte glöms bort. 

På dagens lista står följande:

  • Duscha✔️
  • Måla naglarna✔️
  • Diska✔️
  • Virka klart kanin
  • Fixa Siris glasögon
  • Tvätta bilen
  • Tvätta kläder
  • Tvätta sängkläder
  • Börja i garderoben uppe

Några saker har vi hunnit med i alla fall. Dessutom slängde jag ihop lite amerikanska pannkakor till brunch, jag hade ingen matlust i morse och Siri ville ha välling. Så det fick hon till frukost, jag klarade av att dricka vatten bara. Men vi åt båda några pannkakor. Det galna är att Siri äter mer än mig, så skönt att hon har sådan bra matlust. 

  Så ljuvligt gott! Idag blev det vaniljglass och blåbärssylt på. 
Målat naglarna har vi också gjort. Siri ville ha lila och sedan skimrande glitter över. Jag hade velat ha en vårigare färg men i brist på det så blev det röda…igen. Måste köpa fler 7dayslack helt enkelt. 

  Så nu är vi helgfina. 
  Blommor är ju som vackrast live, men här  är en bild på den helt magiskt ljuvliga bukett jag fick av min älskade man igår. Visst är den alldeles underbar?!
På tal om något helt annat så har jag lite fler virkprojekt på gång, Siri la en beställning på x antal bakverk och jag kan hålla med om att hon behöver lite nya faktiskt. Nu var det också ett litet tag sedan jag virkade kakor och bakverk så det ska bli roligt att tillverka lite igen. Roligt att hon gillar mina alster så mycket. 

Nu tar vi en välbehövlig paus i soffan, blir lite tv tittande. Och om någon timma kommer Fredrik hem. Så skönt när han slutar tidigt tycker vi. 

Trevlig Fredag hörni. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *