Hur snabbt går inte dagarna ? Galet!

Idag var Siri iväg hos en kompis, det var så efterlängtat. Algot fick då hänga med mig. Vi lämnade som sagt av Siri, åkte sedan och köpte ett soffbord. Vidare till Ica och hämtade mat från online. Jag har tappat räkningen på alla gånger vi handlat maten på online. Så sjukt smidigt. Vänta jag ska kolla antalet ordrar….häng kvar….

115 ordrar har det blivit hittills på Ica här i stan. Alltså så grymt smidigt och vi är alltid nöjda! Skulle aldrig i mitt liv välja att gå in och storhandla eller veckohandla. Ne jag väljer online alla dagar i veckan!

En snabb lunch fick det bli med kycklingkebab i Pitabröd med sallad. Enkelt men framförallt snabbt och gott. Fredrik fick även uppdraget att bära in soffbordet. Så det kom sedan på plats.


Visst passade det perfekt!

Imorgon åker jag tillbaka till samma tjej och köper en skänk i samma stil. Så då byter vi ut tv-bänken med. Tv-bänken vi har nu älskar jag så den får en ny plats här hemma. Och jag kan tänka mig att många tröttnat på gamla möbler och tunga möbler. Men till vårt hus vill vi verkligen blanda gammalt och nytt, och framför allt vill vi ha möbler med själ och hjärta, för det förtjänar vårt hus.

Fredrik kommer troligen sucka lite lätt över skänken vi ska hämta då han är min bärhjälp. Men när den väl står på plats kommer han vara nöjd. Det vet jag för så är det alltid.

Jag är ju julledig hela veckan och börjar jobba först 10/1 (om någon mot förmodan kan ha missat det vid det här laget. Haha.) Men det var först igår som vi insåg att även Fredrik kommer vara ledig en del denna veckan. Så så mysigt. Vi har stora planer.

Här hemma ska det fixas och julen ska rensas bort. Det känns lika skönt som det känns vemodigt. Hur kan julen redan vara förbi? Men det kommer snart en ny jul, och kan vi då hoppas att vi kanske kan krama om våra nära och kära då, att vi kan ses utan att det skriker pandemi. Vi håller tummarna och gör så gott vi kan helt enkelt. Vi har ett år på oss helt enkelt.

Tänk att jag skulle få tillbaka min lust att blogga. Det trodde jag faktiskt inte, men så ligger jag här i sängen och klockan närmar sig 01.00 och sömnen verkar tyvärr vara en bit bort. Resten av familjen sover så då kan jag väll blogga lite helt enkelt.

Tack till er som fortfarande kikar in och läser det jag skriver.

//Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *