Då har vi lämnat ytterligare ett år bakom oss. Vi har passerat ett nytt år och lite försiktigt har vi tassat in på år 2022.

Vad har vi då lämnat bakom oss? Ytterligare 1 år med pandemi, är ni trötta på detta? Det är jag. Tänk vad naiva vi var före mars 2020. Och vad mycket vi tog förgivet. Längtar tills man kramas på naturligt vis igen och tills kroppen inte längre skriker av panik så fort det blir lite folk runt omkring. Men nog om det.

2021 bjöd på förändringar, stora och små. En lite större var att jag bytte jobb. Jag är nu kontorsassistent på Memories by Julia. Och jag trivs så så bra. Vi är er fint gäng med hjärtat på rätt ställe allihopa. Fantastiska tjejer allihopa!

2022 kommer innebära ganska mycket utveckling på jobbfronten, men mer om det en annan gång. Jag är taggad! och helt galet nervös.

Här hemma har vi fixat ett pysselrum, men pysslet ligger fortfarande kvar i hela huset. Men vi jobbar på det.

Vi har fixat en hel del i trädgården och vi har fler planer för detta året. kanske kommer en lite gammaldags trädgård växa fram under kommande åren.

Familjemässigt så har vi umgåtts mycket detta året, inte så stor skillnad mot tidigare år egentligen men kanske ännu ännu mer nu när vi spenderat mycket tid hemma. jag är så tacksam för vår lilla familj. Vad hade jag gjort utan er?

Personligen jobbar jag mycket med att få tillbaka mitt minne, efter ganska lång tid med stress förra året och året innan det så har jag tyvärr inte alls lika bra minne som tidigare. Men jag jobbar på det. Något som var helt nytt för mig 2019/2020 var ångest och den har varit påtaglig så många många gånger. Men jag försöker styra upp och hitta lugnet igen.

Jag och barnen hade långledigt hela juni och halva juli. Detta var något som för mig var helt nödvändigt. Efter att inte haft sammanhängande semester på ca 4 år. Jag fick en paus och spenderade tid med mina älskade barn. Fredrik och jag fick inte så mycket semester ihop men vi hittade små tillfällen att hitta på små dagsutflykter ändå hela familjen.

Efter sommaren kändes det som det gick i sisådär 110 hela vägen fram till jul, på ett roligt sätt. Och då var jag ledig igen för absolut första gången. Någonsin. Och faktiskt är jag ledig ända fram till 10/1.

Nästan för bra för att vara sant. Ren och skär lyx och känslan att kunna fylla i ledigt på barnens fritids och förskola gjorde mig helt tårögd. Äntligen kan jag ge barnen ett jullov.

2022 får gärna bjuda på lite medgångar och roligheter. Lite mindre ångest och pandemi om jag får bestämma. Vad har ni för förhoppningar på 2022?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *