För tillfället sover jag som en kratta, känner mig oerhört otymplig och måste vända på mig ofta. Halsbrännan känns av mindre om jag ligger på vänster sida, men eftersom det inte är bekvämt i längden måste jag även ”hoppa” över och rulla runt till höger sida. Ryggläge funkar men kag kvävs så ja ni hör. Nu hoppas vi på att det är nära helt enkelt. För även om magen är kvar även efter förlossningen, så väger den ju betydligt mycket mindre och mina sovpositioner utökas ju enormt då! 

Jag har läst många av mina inlägg från 2012, innan Siri föddes och det är ju verkligen en av de bästa grejerna med att ha haft en blogg så länge. Som en dagbok att kika igenom. Har insett att jag då sov x antal timmar varje dag, finna inte direkt utrymme för det nu med Siri. Så det kan kan jag nog sakna lite, även om jag liksom klarar mig ändå.

Siris favoritstad var från början vänster sida av magen, lillebrors är höger helt klart. 

  Var tvungen att märka ut vart naveln är. Ni ser att höger sida är med utfylld va? Även de högra revbenen som fått ta emot mest stryk. 
Idag står en hel del massa uterum på listan, och en del av dem typ alla är Fredriks punkter och även Siris som gärna vill hjälpa till. Vädret kunde ju inte blivit bättre. Strålande sol och klarblå himmel. 

Dagens Att Göra Lista

  • Entrén, rensa bort vintern och allt bråte!
  • Nya planteringar
  • Altanen, rensa bort bråte och göra nya planteringar 
  • Tvätta bilen , F sköljde av den lite snabbt igår, men en ordentlig rengöring behövs verkligen. 
  • Tvätta Siris sängkläder
  • Tvätta alla handdukar uppe
  • Vika tvätt

En hel del punkter som ska gås igenom, men som sagt älskar Listor just för att man ser hur mycket man hinner med. 

Hur spenderar ni er söndag? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *