Vilken underbar dag vi fick igår! Vi vaknade utan att ställa klockan. Så härligt när det ljusnar tidigt. 

Siri badade på morgonen och jag passade på att duscha. Sen när vi fixade det sista här hemma så skjutsade Fredrik ut Rocky till Källefall. Vi blev klara innan han kom tillbaka så vi klädde på oss och gick ut till vägen och väntade. Passade på att ta lite kort på en lycklig Smula som invigde sin vårjacka och förra årets vårskor. 

  Visst är den fin! Sådär perfekt rosa och med guldknappar. Den är i största laget men hellre det så hon får under en tröja. 
Vi begav oss mot Skövde och första stoppet och det viktigaste stoppet med för den delen var ju Stellas Lekland. Då klockan närmade sig tolv började vi med lunch direkt. 

  Pannkakor såklart. 
Sen lekte Siri och Fredrik hur mycket som helst. Medans jag satt och virkade. Siri hittade även en tjej som var några år äldre som hon lekte massor med.

  
Det var väldigt lugnt, kanske 10 barn max. Så därför var vi där lite extra länge. Vi han med en glass/slushpaus med. 

  Att få ha en familjedag med denna lilla människa och Fredrik är helt underbart. 
  

Vi hade en skön dag utan någon tid att passa. Efter ca 3,5 timma på Stellas lekland åkte vi mot Elins Esplanad. Vi storhandlade på jobbet. Hittade så mycket fint till Siri.

  Visst är det helt ljuvliga mönster och färger?! 
Fredrik hittade jeans och en T-shirt och jag köpte en top till mig. Cubus levererar alltid. Fick även träffa Tre av mina fina kollegor och en ny tjej också. Sen blev det en tur in på BR där vi köpte present till Kusin Melwin och Kompisen Olle. Sen delade vi upp oss, jag gick in på Kappahl och hittade den där superfina bebispyjamasen jag tänkt skicka efter. Och sen blev det Stadium där Siri och Fredrik provkörde skateboardbräda med blandat resultat. Någon bräda följde inte med hem, men ett par nya vårskor till Siri som passar perfekt på dagis. 

  Superpraktiska i och med att snörena är elastiska och inte knyts upp. Smulan älskar dem, supersnabba skor enligt henne. Innan vi åkte hem ville Siri äta på McDonalds så det gjorde vi med. Proppmätta och nöjda rullade vi hemåt. 
Vi var verkligen iväg en hel dag, men inga sura miner och vi hade bara en tokmysig dag. Efterlängtat familjedag. Nästa gång är nog lillebror med. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *