Hurra…Hurra…HURRAAAAA!

Idag är det inte vilken dag som helst. För idag fyller jag faktiskt 31 år. 

Natten tills idag vaknade Siri och var så ledsen, hon hade så ont i benen. Misstänker att det är både växtvärk och träningsvärk från allt klättrande. Minns att jag hade ”ilningar och krypningar” i mina ben när jag var liten med. Så hon fick faktiskt lite alvedon. Sen låg hon mellan oss, och vi sjöng lite tills hon somnade. 

I morse var hon så otroligt trött så jag bestämde mig för att hon fick stanna hemma från dagis idag. När hon vaknade och jag sa att hon fick vara hemma om hon ville så blev hon överlycklig. 

Jag fick fin sång på morgonen och massa kramar och pussar från Siri. Fredrik imponerade stort och gick upp helt galet tidigt, vet ni vad han gjorde? Han bakade världens finaste bröd till mig och Siri på morgonen. 

 Detta hjärtebröd var helt otroligt gott! 

Så efter den fantastiskt goda starten på dagen kunde inget gå fel. Jag och Siri har haft en pysslardag, pärlat, ritat och bara varit vi. 

Slapp även laga lunch idag för Fredrik köpte med sig sallad till oss. På eftermiddagen så fick Siri äntligen gå ut lite, hon lekte och geggade ute i sandlådan. Altandörren stod öppen och hela lägenheten doftade vår. Så underbart väder idag! När Siri var ute passade jag på att städa av nerevåningen. När vi fixat till oss lite och landat i soffan så dök Fredrik upp. Med helt ljuvliga blommor!!(bild kommer imorgon) Älskar den mannen! Han kan verkligen överraska och han är faktiskt bäst på alla sätt. 

  
Sen kom även mamma å pappa hit med en fantastisk blomma. Glömmer bort vad den blomman heter men har för mig att det är typ kungsängslilja eller något i den stilen..har säkert helt fel. Haha. Vi åt lite tårta med. 

När dem hade åkt hem så beställde jag och Siri mat på Athena. Gudomligt gott och vi åt tills vi nästan storknade. Nu ligger Siri bredvid mig i soffan och sover, och jag ligger och tittar på Antikrundan. Och om någon timma eller två kommer Fredrik hem. Torsdagar är ju Bågskyttekväll och även fast han sa att han kunde hoppa över det idag så skickade jag iväg honom ändå. För nästa vecka kanske han inte kan åka så därför ville jag inte att han skulle missa två torsdagar. Och jag och Siri har faktiskt haft en härlig Torsdag ändå, Fixa rummet kikade vi också på i vanlig ordning såklart. I morgon är vi också lediga. Och jag tror att Fredrik slutar kl 13. Vi får se vad vi hittat på då.

Så för att summera min födelsedag så måste jag säga att den har varit väldigt härlig. Imorgon ska jag inviga mig nya hårfön som jag fick av Fredrik. Han hade uppmärksammat att min gamla var smått livsfarlig. Haha, så en ny var ju perfekt! 

  Lycka är att få vara din mamma. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *