Idag har vi planerat en familjedag. Stellas lekland står på schemat. Siri har längtat så efter att få åka dit, och sen vill hon äta på McDonalds. 

Så vi åker mot Stellas Lekland nu på FM och passar på att äta lunch där. Sen ska vi köpa två födelsedagspresenter till två killar som fyllt år. Och jag ska in en sväng på jobbet tänkte jag. Sen är det nog dags för något mer att äta och då tar vi McDonalds innan vi åker hem. 

Det känns som om det nog är sista gången innan Lillebror kommer som vi liksom bara kan engagera oss i Siri. Och att skämma bort henne lite extra med familjetid känns bra. Jag kommer nog inte vara så aktiv på leklandet, men som tur är så är ju Fredrik den bästa lekpappan som finns så det blir nog väldigt mycket bus och lek för Siri ändå. 

  Kom precis ut från duschen, smörjat in mig och fått på mig kläder. Så nu tar jag igen mig i soffan. Orkar inte stå på benen hur mycket som helst. Sammandragningarna är konstanta när jag duschar och det är lite småjobbigt faktiskt. Så jag blir alltid trött efter duschen. Raka motsatsen mot i vanliga fall. 
Siri berättade att hennes fröken hade intervjuat henne i veckan. Och hon hade fått frågor om vart hon bor och vilka som bor där, och vilken stad osv. Sen hade hon fått frågan: 

Är det något du inte kan som du gärna skulle vilja kunna?

Vet ni vad hon svarade? Själv hade man kanske svarat något i stil med att flyga eller liknande. Men inte Siri. 

”Jag vill kunna byta blöjor på Riktiga bebisar, för det kan inte jag” 

Lilla lilla smulan! Du kommer ha en söt liten lillebror att öva på så det är nog inga problem om några månader. Jag blev nästan rörd av svaret. Hon längtar så till att få ett syskon och hon vill så gärna lära sig allt. Hon kommer bli världens bästa Storasyster. 

  Gammal bild från när Siri var liten. 
Nej nu har jag vilat klart. Dags att fixa iordning hår och ansikte lite så jag ser lite piggare ut. 

Ha en fin dag. 

Och vet ni idag fyller min fina fina vän Sandra år. Grattis min vän. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *