Tisdagar är en sån där dag jag försöker hinna med allt jag inte hann med på måndagen. Så även idag. Har snabbstädat nerevåningen..köket ska jag ta tag i snart innan jag börjar med lunchen. 

Idag blir det lax i ugn och pressad potatis. Supergott! 

Vid 14 hämtar jag Siri, hon har varit på barnens hus med dagis idag. Hon var så lycklig över att få gå dit idag, vaknade på ett strålande humör. Hon har blivit lite mer morgonpigg det senaste och det är faktiskt ganska skönt. För det gör att hon är på lite bättre humör när hon ska gå upp, tidigare ville hon gärna sova länge länge. Och de dagar vi fick väcka henne var hon inte någon sol direkt. Haha. 

Jag snabbstädade som sagt och är nu så fruktansvärt svettig. Längtar tills jag kan hålla mitt vanliga tempo utan att rinna bort. 

  Fruktansvärt skönt att hasa runt i mjukiskläder just nu. Blir lite jobbigt att vänja sig vid andra kläder sen igen. Magen har för övrigt sjunkit mycket senaste dagarna. Och längre ned kommer den inte! 
Tänk snart har vi en sådan här liten bebis igen. 

  Siri tre dagar gammal. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *