Veckorna går fortfarande lika fort som tidigare. Kan inte förstå att vi är så nära nu. Krämporna och sammandragningarna är dem samma. Och vilden i magen har inte lugnat ned sig för fem öre. Snarare tvärt om. Däremot har magen sjunkit en hel del, och tyngdkänslan är mer och mer påtaglig. Händer och fötter känns svullna från och till men inga problem att få av sig vigselringen så den har fått sitta kvar. Fötterna och framförallt tårna ser ut som korvar vissa dagar och är lite ömma, men sen dagen efter är dem nästan som vanligt igen. Men kommer säkert samla på mig mycket vätska nu mot slutet. 

Jag känner att kroppen behöver mer och mer vila, vilket inte alltid är så lätt. Det blir mest då Fredrik är hemma vilket innebär att han får göra dubbelt så mycket mot i vanliga fall. 

Städa! Ja det har blivit min fix idé. Jag vill röja och städa överallt, tyvärr finns inte den energin som krävs för att hela tiden orka, men jag tar lite i taget. Denna veckan ska gå åt till att få ordning i tvättstuga och garderober har jag tänkt. 

Däremot tycker jag det är vedervärdigt tråkigt att laga mat. Så att stå vid spisen är mer en plåga just nu. Idag blir det gårdagens kvällsmat till lunch, bara kokat nya potatisar. Köttet är i ugnen och värms upp just nu och såsen ska jag alldeles strax värma upp i en kastrull. Våran micro sa upp sig för några månader sedan, och vi har struntat i att köpa en ny, så vi har liksom vant oss vid att värma upp all mat på gammalt hederligt sätt. 

Idag tvättas allt upp som ska packas med i BB väskan för min del. Lillebrors är redan klar. Ska visa bild någon dag på allt som fick följa med till slut. Fredrik får allt packa sitt själv. Han kommer ju dessutom åka hem till Siri så snart som möjligt efter, men ett ombyte och lite annat är ju inte fel att ha med. 

Siris väska ska också den packas. 

Är jag helt ensam om att tycka det vore skönt att faktiskt gå hela tiden ut? Alltså av graviditeten? Jag vill gärna inte att det blir tidigare än bf. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *