Ja idag kan det kanske varit det sista besöket hos min underbara BM i alla fall innan bebis kommer. Fast jag misstänker att besöket som är planerat till 23/3 kommer att bli av också. 

Jag hämtade Siri på dagis lite i 14, och så åkte vi direkt till Mahin. Är så glad att vi fick just henne även denna graviditet. 

Hur gick dagens besök då? Jo då det gick bra. Hade lite äggvita i urinen, men det är inget ovanligt så här sent i graviditeten och eftersom blodtrycket var 120/75 tyckte hon inte vi behövde oroa oss över den yttepyttelilla mängden. 

Vikten har ökat sen sist och jag har nu totalt gått upp 8 kg sen inskrivning och det är helt ok tycker hon, jag med! Dock känner jag verkligen av att en hel del är vätska nu mot slutet. Fötterna och benen är inte så smidiga längre. 

GBS (streptokock B) bakterier har jag haft hela graviditeten men inte haft några symtom så därför har det inte blivit någon behandling. Men under förlossningen kommer jag att få antibiotika, och sedan kommer bebisen att kollas lite extra. Tydligen är detta väldigt vanligt och många får detta under graviditeten. Jag frågade om detta innebär att vi måste stanna längre på BB men hon trodde inte det skulle behövas, så vi får se hur det blir helt enkelt. Hoppas såklart på att allt går bra och att inte bebis smittas. Vet inte men misstänker att jag hade detta även med Siri. 

Efter BM besöket lekte Siri lite i väntrummet/lekrummet i vanlig ordningen och sen var det dags för att mata änderna. 

  Lite väl närgångna änder för min smak, men Siri gillade det. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *