Roliga rubriker jag haft det sista känner jag. Vadå idétorka. 

Idag vaknade vi till ett vinterlandskap. Hjälp vad mycket snö det har kommit. Men rent och fint är det ute i alla fall. 

Siri var trött i morse men när hon fått på sig alla ytterkläder och vi kommit ut så fick hon ny energi. Och Medans jag grävde fram bilen under tre decimeter snö klättrade hon i snöbergen och kastade snöbollar. Till dagis kom vi men några minuter sena blev vi. 

Nu ska jag ta tag i disken som blev efter den goda söndagsmiddagen Fredrik fixade igår. Så gott blev det. 

  Mumsigt va, riktig söndagsmiddag!! 
I eftermiddag när jag hämtat Siri så ska vi direkt till BM och lämna blodprover och lyssna på lillebror och se om han har fixerat sig. Magen har sjunkit mycket men fixerat sig tror jag inte han haft tid till den lille vilden. 

Vi hörs. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *