Ja kan man känna annat när man vaknar av att Siri ligger bredvid..(vet inte om Fredrik burit in henne eller om hon gått in själv i natt.) och hennes första ord idag var. ”Mamma, jag tycker det är dags att vi sjunger en sång till lillebror i magen, han tycker nog om att vi sjunger för han” Älskade lilla gumman, jag vet helt säkert att lillebror gillar när vi sjunger för han. Vet inte om hon drömt eller bara legat och funderat, hon har många funderingar och mer än hälften handlar om just lillebror. 

När vi gick upp passade jag på att tappa upp ett bad till Siri, så hon fick hoppa i direkt. Skönt att bada på morgonen, och ha det gjort. Sen när vi kom ned och skulle tänka ut vad vi skulle äta för frukost möts vi av detta på köksbordet…

  Åååååh!! Jag blev som nykär på nytt. Såna här överraskningar gillar jag! Och i kylen stod det Yogurt och juice. Gottigt. 
Efter frukost testade jag att göra andra flätor på Siri. Det brukar oftast bli inbakade flätor men testade utbakade denna gång. 

  Blev ju toppenbra, Siri gillar dem! Och det känns som hon fick dubbelt så mycket hår. Får nog testa att göra på mig med någon gång. 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen för när Fredrik kommer hem från jobbet så ska vi åka till min lillebror och Eliiah (&Atlas såklart) och innan dess ska jag steka sisådär hundra pannkakor tänkte jag. 

Hoppas ni har en härlig Lördag även om vädret kanske är sisådär kan jag tycka. Men man kan ha en bra lördag ändå. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *