Fredrik slutade redan kl 13, så därför känns det lite som lördag idag faktiskt. Just nu är han och Siri ute i trädgården och leker…jag ligger raklång i soffan. Lite energi tack. 

På förmiddagen så slängde jag in de sista babykläderna och filten i tvättmaskinen, så dem hänger på tork.

Bästa tipset på hur man tvättar de små babysockarna är….

Tvätta dem i en TVÄTTPÅSE!! På så vis slipper man leta i alla andra kläder om dem hamnat där. Dessutom är det så smidigt att direkt när dem läggs i tvätten istället lägga dem direkt i Tvättpåse . 

  
 Några av plaggen ska i BB väskan. Sen ska jag koka napparna och packa ned dem så är Lillebrors Skötväska klar. 

  Siri hjälpte till att välja ut kläder som skall packas ned. Sen gick vi även igenom några av hennes gamla kläder som nog lillebror kan ha. Och några kläder som hennes dockor får ha. Helt otroligt hur liten hon har varit. Så roligt att hon får se sina gamla kläder och att dem passar hennes dockor tyckte hon var roligt.
Jag hade en he del annat jag fick för mig att jag skulle göra idag…men äsch det är en dag imorgon med. Och jag har kommit fram till att det är ok att vila då och då! Man måste det helt enkelt. Är man trött så är man! 

Ikväll vankas det fredagsmys och kanske hyr vi en film (vi är väll typ dem enda som inte har Netflix vid det här laget skulle jag tro. Haha. Men hyra film via tvn går bra ibland med.) 

Hur spenderar ni er Fredagkväll? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *