Ja än kan vi inte räkna med vår det är ett som är säkert. Vaknade upp till ett snöigt väder. Siri är inte helt galen av lycka i tanken av snö….hon gillar att leka i det, men hon vill så gärna ha sommar nu. Sommaren för henne är bästa tiden på hela året. Jag håller faktiskt med. Hon längtar nog mest för att hon så gärna vill fylla år och ha kalas. Men även för att slippa alla tunga kläder, kunna ha picknick ute i gräset och att bada. Så som ni hör har vi beställt en varm och härlig sommar i år. 

Siri kom in till oss i natt i vanlig ordning, kröp intill och sa att hon ville sova hos oss för hon frös i sitt rum. Jag klagar inte, tvärtom sover jag så mycket bättre när hon ligger tätt intill. Nu är hon och Fredrik på gympan. Och jag…jag planerar upp veckan och unnar mig en Bueno…

  Inte helt fel. 
Efter lunchen ska Fredrik få hoppa upp på vinden och ta med skötbordet. Sen ska jag försöka mig på att fixa iordning i badrummet uppe så det får plats. Sen är vi klara med förberedelser. Bara min väska som ska packas…varför får jag det aldrig gjort!! 

Happy sunday. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *