Efter dagis blev det en tv eftermiddag för Siri. Jag gillar inte riktigt det, men just nu är det ungefär det som orkas med faktiskt. 

Jag har plockat ur och i diskmaskinen och dammsugit nerevåningen. Resultatet-Jag blev helt slut. Svettig som få och vill mest bara ställa mig i duschen, men tänker vänta tills Fredrik kommer hem så jag kan duscha längre då han ser till Siri. 

Jag hittade på ett litet Snabbpyssel för Siri förut för att kompensera tv tittandet. 

   
Lite skumplast(eller vad det heter) som jag tryckte ut ett hålmönster i. Sen fick Siri välja en garnfärg och så trädde jag en trubbig nål åt henne. Och hon var verkligen jätteduktig. Visst blev det tokigt ibland men det gör ju inte så mycket.

 Här var hjärtat klart, men då skulle det bli en ballong så hon fick sy ett snöre neråt med. 

Det är så roligt att hon gillar att pyssla, och att hon har det tålamod som krävs ibland. 

När F kommer hem ska jag som sagt bosätta mig i duschen. Och så ska vi göra chokladpudding. Japp thats IT. Orkar som sagt inte så mycket just nu. Hade inte klagat om jag mått som för några veckor sedan. Men det mesta jag gör just nu gör ont och är lite extra kämpigt. (Tror förkylningen gör sitt också!) Förvärkar och sammandragningar är vardag just nu. Så jag får helt enkelt lyssna lite extra på kroppen och vila när det krävs. 

  Trevlig utsikt på dagarna va? Vyn från mitt soffhörn. 

Ha en finfin kväll❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *