Som jag skrev tidigare så fick jag ju för mig att börja rensa i garderoben uppe. En hel säck full som ska till Myrornas och en hel säck med ”skräp” som ingen annan vill ha heller. Jag valde att skänka bort mina byxor i baggymodell som jag inte använt på säkert 3 år. Kändes som om det var dags nu helt enkelt. Varför har jag inte rensat bort dem tidigare?

Hur som helst så fortsätter jag där uppe imorgon när Lillsmulan är på Dagis. Men en bra bit på väg är vi i alla fall. 

Tittade på klockan förut och fick en liten chock att den redan var 19.30….Siri som skulle bada med(hon är i badet nu) sen kom jag på varför det är så ljust..sommartid! 

Imorgon är det Fredrik som lämnar på dagis så då behöver jag inte gå upp så tidigt på morgonen. Känns skönt. Med tanke på att jag ju kanske inte sover så bra just för tillfället. 

En välbehövlig varm och skön och extra lång dusch unnade jag mig nyss. Så himla gött! Så nu blir det soffan resten av kvällen. Och när Siri somnat så ska vi kika på de sista fyra avsnitten av sex&the city. Som sagt så har vi inte hört ett ljud från bredbandsbolaget och därför har vi ju inget bredband, wi-fi, eller tv fortfarande. Nya tag imorgon helt enkelt! 

Trevlig kväll allihopa. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *