Imorgon börjar allvaret igen med jobb och dagis. I alla fall för två i familjen. Jag är väll hemma och jäser lite till helt enkelt. Trodde verkligen vi skulle få en påskbebis, men nej än är han inte färdigbakad vad det verkar. 

I dag var planen att vi skulle åka till Skövde på lite snabbärenden. Men jag hoppade av planen men skickade iväg Fredrik&Siri, jag stannade hemma med Rocky. 

Hundmat skulle inhandlas, den finns nämligen inte här i stan så det får bli någon tur till Skövde då och då. Sen skickade jag bud så dem skulle in på clasohlson och köpa tre förvaringskorgar till. Vi köpte nämligen en att testa med för några veckor sedan och den passade så himla bra under skötbordet så det fick bli tre likadana till helt enkelt. Och det var precis vad som fanns kvar. 

  Perfekt förvaring! 
Sen ville jag ha ytterligare två lådor till min gaderob..och dem ser ut såhär…

  Så nu tänker jag…även fast jag har ungefär sisådär noll lust till det..börja i min gaderob! Ni vet det där förbannade projektet som aldrig blir klart(läs;som knappt påbörjas)Skulle inte förvåna mig om jag blir halvfärdig och sen känner att det drar igång. Jag avskyr att avsluta mitt i projekt. Speciellt detta då det liksom tenderar att bli stökigt precis exakt överallt då jag grejar, och det sista jag vill är att komma hem till stök och bröt med en nyfödd bebis. 

Ha en fin dag Allihopa. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *