Irritation, nästan lite sådär pms jobbigt är det idag. Vad är jag då irriterad på…

  • Fredrik är idag vrålförkyld!!
  • Fredrik nyser en miljard gånger i minuten!
  • Fredrik har inte tagit alvedon eller nässpray.
  • Fredrik kastade bollen på väggen bredvid tvn!
  • Fredrik kastade sen bollen(av misstag) mot modemet så det inte kan sammarbeta med tvn eller Wi-fi längre. (Han lekte med Rocky) 

Jo men jag kanske får erkänna att det är den förkylda Fredrik som jag är mest irriterad på. Och hans nysningar…jag är nog lite lättretlig idag. Dessutom blir det mest soffläge för mig och då är jag ännu mer irriterad på att jag inte orkar någonting. 

Jag är väldigt glad över att jag inte har sådana dagar ofta kan jag säga. Så nu kan det bara bli bättre! (Har jag bestämt) men en mansförkylning det är bannemig inte lätt att bo med. Speciellt inte på bf +1! 

Ikväll ska vi hem till mina föräldrar en sväng och äta våfflor och så ska Siri leka lite med kusin Wilma, så hon slipper ha tråkigt hela dagen med en förkyld pappa och en irriterad mamma. Stackarn. Men som tur är så går min irritation mest över på Fredrik faktiskt 😉 

Långfredagen ska va årets längsta dag dessutom så japp härligt läge;) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *