Idag har vi verkligen firat påsk. Då vi inte riktigt vet hur vi spenderar påskafton eller resten av påsken så ville vi fira lite extra idag helt enkelt. Och ge Siri en riktig påskdag.

Så nu på eftermiddagen fick Siri äntligen klä ut sig till påskkäring och bjuda på godis på Lidéns.

  Förra årets påskkäring klädsel som jag sydde passade i år med. Fredrik gjorde kvasten. Bra team vi är han och jag. 
På Lidéns bjöd hon på godis som sagt men lite sådär småblygt. Sen trodde alla att hon ville ha en peng för att hon var så snäll så hela hennes ficka på förklädet bestod av mynt efter ett tag. Haha. Och det tyckte hon var mest jobbigt för det blev ju så tungt, men nu är spargrisen påfylld.

Förra året gjorde jag en karta m.m till Siris äggjakt…men i år hade jag en annan idé. Jag och Siri skulle smyga upp och hålla utkik från hennes fönster och så kanske påskharen skulle dyka upp och gömma äggen. Spänd förväntan kan jag säga. (Spelade in videos som ligger på min instagram AngelicaSiri. ) I mitt huvud tänkte jag mig Fredrik hoppa runt lite ihopkrupen och kanske inte visa sitt ansikte så tydligt..haha men ja haha det blev nästan bättre faktisk och det tog Siri ungefär tre sekunder att se vem påskharen var. Jag skratta så jag grät. Världens klumpigaste men sötaste påskhare stampade runt i trädgården och gömde ägg när jag och Siri stod uppe i hennes fönster och skrattade. 

Så fort haren lämnat trädgården slängde Siri på sig stövlarna, tog med sig korgen och sprang ut i trädgården och samlade ihop sina ägg. 

  Inte så svårt att hitta äggen som ”påskharen” la väldigt synligt.
  
Innehållet blev väldigt uppskattat. Två av äggen innehöll några godisar. Ett med smålego som nu är ihopbyggt och leks flitigt med. ”ÅÅÅÅH LEGO FRIENDS!!!” Och ett ägg innehöll tre par trosor som också blev väldigt poppis. 

Kan verkligen känna ren och skär lycka när jag tittar på Siri och ser att hon uppskattar allt sådant här. Och när hon bubblade över av skratt när hon såg att påskharen var pappa. 

Ikväll ska vi fixa lite påskmat och som sagt fira påsken idag. För idag kan vi:) Så får vi se när Lillebror behagar komma ut. 

En riktigt glad Påsk till Er allihopa. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *