Första dagen på Siris första påsklov. Jag frågade om hon inte tycker det är lite tråkigt att vara hemma med en tråkig mamma. ”Men mamma du är inte tråkig! Vi pysslar ju och leker och idag ska vi ju äta picknickpannkaka ute” Haha ja hon kräver inte så mycket..tur det! Och ni kanske undrar vad picknickpannkaka är? Jo det är kalla pannkakor med sylt som vi ska äta ute i trädgården till mellanmål. 

Siri är väldigt nöjd över att få ha påsklov helt enkelt. 

På förmiddagen fick vi finbesök av svärmor Linda som kom hit en snabbaväng och firade mig:) Tack snälla Linda&Anders. 

Sen efter lunchen har jag och S läst igenom de böcker som vi inte hunnit läsa än, så vi får se om det bibloteket imorgon eller inte. Kanske får bli på onsdag istället. För jag känner mig som en tickande bomb så det känns ju lite bättre om även Fredrik är med. 

Just i detta nu ligger det massor med bröd på köksbänken, som tinas. Jag har rensat ut frysen på massa gammalt tråkigt bröd. Det får bli mat till änderna istället tänkte vi. Så när Fredrik slutar kl 17, ska vi hämta upp honom och åka till änderna. En biltvätt aka det bli också tänkte vi. 

  Självklart Rockar vi Sockorna idag, för vi tycker att alla är lika mycket värda och att alla ska få vara precis som dem vill vara. 
Nu ska vi ut i trädgården och njuta av solen. 

–Angelica–

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *