Bara 4 dagar kvar tills vi kan säga att vi går på övertid. Känslorna i kroppen är lite här och där och jag tänker på allt efter förlossningen, dvs när vi får hålla vår bebis i famnen och bara se vem det är som sparkar i magen de senaste månaderna. Att få hålla en liten liten bebis som bara är våran. Att se Siri möta sitt lilla efterlängtade syskon för första gången. 

Jag har kikat igenom gamla foton från när Smulan var alldeles nyfödd. Helt underbart, så kändes det verkligen att hålla henne i mina armar. Att låta våra familjer träffa vår lilla skatt. 

Först ut var farmor vet jag, och sen mina föräldrar. 

  Visst är detta foto helt ljuvligt. En vaken Nyfödd Siri som bara är något dygn gammalt, men som direkt får ögonkontakt med sin älskade farmor. 
  En nöjd och trött Siri som vilar i Morfars trygga famn. 
  Jag kan även bjuda på denna osmickrande bild, men jag hade ju faktiskt fött barn för sisådär 28 timmar sedan. Vi hade kommit hem, landat i soffan och fått besök av fina Linda. 
  Jag minns exakt dendär känslorna av lycka som flög runt i hela kroppen på mig. Var lite trött men inte så farligt och levde i en lyckobubbla och lyckorus. Och den där förlamande tröttheten och gråtattackerna många pratar om, baby blues eller vad kallas det? Dem kom aldrig. Har inte kommit än faktiskt. Så jag hoppas på att slippa det även denna gång. 
  Här syns det inte så mycket men mer på dem andra fotona. Siri hade massor med ljus ljust hår när hon föddes. Vilket tydligen är lite ovanligt, vanligare med mörkt hår. 
Ååååh snart ska vi få mysa med bebis igen. Längtar helt otroligt mycket. 

1 comment on “4 Dagar Kvar”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29