En solig söndag har det varit idag. Fredrik och Siri har spenderat större delen av dagen ute. S har lekt och Fredrik städat bort vintern i form av pulkor m.m och allt skräp som liksom bara hamnat lite här och där. 

Efter pankkakslunchen åkte dem till Lidéns och planterade lite till entrén och altanen. På så vis kunde jag vila i lugn och ro…fast jag vilade inte så mycket kanske. Men ligger i soffan just nu i alla fall. Fredrik var hemma och lämnade av planteringarna…Siri fick han inte med sig för hon ville stanna hos Farmor och Farfar så länge. Där är ju även kusin E och hans föräldrar så förstår att hon gärna stannade kvar där. 

Jag har ändå hunnit lite idag tycker jag. Tvättat tre maskiner och hängt upp, virkat en kringla och en piggelin, stekt pannkakor, plockat lite här och där, diskat. Ja jag får nog vara nöjd med det faktiskt. Men nu längtar jag efter Siri! 

Får lite lätt abstinens efter några timmar från henne. Men F åkte och hämtade henne nu, sen fick jag för mig att jag vill ha kebabblåda till kvällsmat så det skulle dem nog köpa. UTAN LÖK!  Avskyr den där råa löken som ligger slängd över hela salladen. Får nog ringa och påminna han faktiskt;) 

Ikväll blir det tv-kväll, final av farmen som jag nästan följt och sen plöjer vi nog några fler avsnitt av New Girl när Siri somnat. 

Nästa vecka är det PÅSKLOV! Och nästa vecka har vi bf! Wooohooo snart har vi nog vår lille pojk hos oss. Längtar så mycket! Nu är det sådär olidligt nära, vilket är värre än när man har flera månader kvar. 

–Angelica–

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *