Ja jag kan räcka upp handen på det! Jag har haft lite extra ont i mittenfogen de senaste dagarna och då har det känts bättre att liksom sitta mjukt i soffan. Vad har jag då gjort när jag suttit där? Jo jag har sorterat pärlor…jag vet inte men jag kunde liksom inte sluta så x antal tusen pärlor är nu färgsorterade. Detta gör det ju också så mycket lättare när man ska pärla. Så idag har jag gjort massor med pärlplattor. 

När Fredrik&Siri&Rocky åkte upp till berget för att rasta sig själva lite passade jag på att pärla en överraskning till Smulan. Hann inte klart innan dem kom hem så Siri tog en pärlplatta hon med och pärlade lite. 

Jag pärlade en drömfångare, som nu hänger över Siris brevlåda vid hennes pysselhörna. 

  En färgglad drömfångare. Då vi bara har fyrkantiga stora pärlplattor var det lite trixit att få till en rundad form men det löste sig hyfsat ändå. 
Efter det något stora projektet gjorde jag några små med.

 En ros, som ev ska klistras på en tändsticksask. Tre Mariosvampar och en stjärna från spelet med. Ganska lätt att pärla figurer som är byggda med pixlar. 
Det är väldigt rogivande att pärla. Siri och Fredrik bakade bullar nu i eftermiddag så då han jag göra de sista figurerna. 

–Angelica–

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *