Nu har jag fejat och donat hela förmiddagen och övervåningen är ju faktiskt klar! Fredrik har burit upp en del till vinden. Och Siri har lekt på sitt rum. 

Nu är dem ute och rastar sig lite, innan det blir Åvc för deras del.. och jag…ja jag la mig på sängen en stund. Siri brukar inte alltid välja att följa med Fredrik i första hand, hon brukar hellre vilja vara hemma med mig, men idag så ville hon absolut följa med. Så roligt att dem får spendera lite tid ihop utan mig. Även om det bara är Rockypromenad, Åvc och att handla mat. Skönt för Fredrik att få känna att han blir vald först ibland med, och han var allt lite (extremt!) nöjd när hon sa ”jag följer med dig pappa, så slipper jag vara hemma med mamma” haha

  Jag och magen vilar i några minuter. Helt genomsvettig efter förmiddagens träningspass..ja för det är det verkligen när man städar! 
Skötbordet är på plats i badrummet och tanken var att köpa en ny skötbädd men då jag inte hittat någon fin och vettig så får det bli Siris gamla. Svart med vita stjärnor. Ska bara tvätta det något dammiga överdraget så är det klart sen. 

I badrummet får vi inte till det alls med skötbordet tycker jag. Samtidigt som det är det enda stället som det faktiskt kan stå på, så valen är obefintliga. Den enda förvaringshyllan vi har fick åka ut därifrån och skötbordet får vara förvaringsplats även till mina saker helt enkelt. Bilder kommer när det är helt klart. 

Nu är det inte mycket saker kvar som ska fixas innan vi är redo för lillebror. Det slog mig förut när jag fick lite ”förvärkar” att just det..det var ju när jag storstädade övervåningen dagen efter bf som värkarna drog igång. Men kan lugna er med att jag inte har samma känsla i kroppen idag. 

Ikväll kommer min lillebror och Eliiah hit. Och min mamma å pappa, för jag och Siri bjuder på tacos. Fredrik är tyvärr inte hemma utan spenderar några timmar på bågskytteklubbens årsmöte. Men när han kommer hem så har vi Lördagsmys med film och godis tänkte jag. 

…la ifrån mig mobilen och uppdaterade inte klart. Nu är även nerevåningen så gott som klar. Bara golvet kvar. Men jag orkade inte bära ned dammsugaren i trappan så inväntar bärhjälp;) 

  Soffläge…längtar efter att kunna ha samma tempo som jag brukar ha utan att liksom kollapsa efter någon timma(eller minuter i vissa fall) sammtidigt som jag inte vill att denna graviditet ska sluta riktigt än heller. 
–Angelica–

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *