Eller snart flyttar dem nya köparna in här kanske jag ska skriva, och som det ser ut just nu hinner vi flytta in i huset ett tag innan det.

Det gick snabbt från fotografering till visning tills att det var sålt.

Det känns fint att ha träffat dem nya och dem kommer passa så grymt bra in här.

Vi har uträttat det mesta på vår lista över fixa saker, avloppet i köket fick vi hjälp av Riksbyggen med och i veckan installerades nya lysknappar och uttag på övervåningen som tidigare varit trasiga i plasthöljet. Billigt blir det aldrig så det liksom ryker en tusenlapp hit och en dit. Men det är skönt när det börjar bli ordning och reda på allt sånt.

Tänk att vi snart traskar den här gången varje dag?!?! Vi längtar så otroligt mycket så jag finner inte orden. Ni som känner mig vet säkert att jag redan har en mental plan hur det ska målas om och möbleras. Sån är jag. Det här huset kommer vi trivas i helt klart !!

Nu ska jag återgå till att försöka hålla Algot vaken två/tre timmar till så han kan somna för kvällen sen. Så Kanske kanske jag kan kolla på en film eller virka lite. Vi håller tummarna, för troligen somnar jag tillsammans med Algot innan 20 tiden. Haha.

–Angelica —

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *