Denna dag drog igång redan klockan 7, då Algot vaknade när Fredrik gick upp för att göra sig redo för jobb. Så jag fick snällt hoppa ur sängen då med. Siri vaknade även hon samtidigt så hela familjen var uppe innan 8 idag.

Ganska skönt att komma upp tidigt även på helgerna. Tidigare har jag prioriterat sovmorgon och känt att jag verkligen behövt sovmorgon, barnen har ju även dem varit morgontrötta tidigare. Men sen jag började med dagtid så har jag tro det eller ej blivit en helt ok morgonmänniska.

Efter frukost slängde vi på oss ytterkläderna och gick ut på en promenad med Rocky. Barnen passade på att ta sina cyklar, ganska skönt att vägarna här omkring inte är så trafikerade så att säga, men lite trafikvett övade vi på ändå.

Sen in igen efter en mellanlandning i trädgården men det var liksom både kallt och blåsigt så vi var nöjda ganska snabbt.

Sedan har dagen bestått av paketinslagning, ett bad för Siri och Algot och så lite frisyrfix på Siri och hennes docka Aimee.

Strax innan 14 kom Fredrik hem från jobbet och lastade in presenterna och Siri i bilen sen har dem plus Farmor och farfar åkt till Göteborg för att fira finaste Joni. Jag blev hemma med en hostig Algot och Rockypojken.

Algot har varit hemma större delen av veckan pga hosta och hängighet så vi blev hemma även idag så han ska hinna bli frisk tills på måndag.

Så vi har haft en lugn och mysig dag, nyss städade vi övervåningen och snart ska vi fixa nerevåningen innan vi åker till stan och köper lördagsgodis. Visst låter det som en fin lördag?

Vad morgondagen bjuder på får vi se:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *