Igår tänkte jag, härligt med ledig dag..vi tar sovmorgon, struntar i att ställa klockan på 5.15 Och eftersom Fredrik skulle lämna Siri så skulle jag och Algot kunna slappa hur mycket som helst på morgonen. Det var min tanke…

…verkligheten blev en annan haha. Lite i 6 gick Fredrik upp och strax därefter bestämde sig sjuklingen Algot för att gå upp han med. Så kl 6.10 satt jag nere i soffan med honom. Sen hann jag namna lite nya ytterplagg till Siri som för övrigt var ”alldeles för stora!” ”Jag hatar överdragsbyxor ” ”min fot gör ont”o s v ! Så kan det vara vissa mornar helt enkelt. Man kanske inte alltid är världens mest pedagogiska förälder. Även solen har fläckar tro det eller ej😉😂 I morse hotade jag med att hon inte fick gå till skolan om hon inte tog på sig den ”förstora jackan” Då tog hon på sig den, fortfarande sur men hon tog på sig den! Misstänker att det kommer en tid då hotet om att inte få gå till skolan kanske ses mer som en vinst men det tar vi då.

Jag har skrivit en lista för dagen, det gör jag alltid eftersom jag :

  1. Glömmer allt annars
  2. Älskar att ha ordning
  3. Känner mig bäst när jag kan pricka av utförda punkter

Den sista punkten på min lista här ovan har dock inte använts så mycket då Algot bestämde sig för en morgonlur och ville mysa extra mycket. Inte mig emot❤️Det kommer även komma en tid då jag får lipa mig till en ynka kram från mina barn så jag passar på att tanka upp kram och myskontot redan nu.

Så här ser i alla fall dagens To Do List ut:

Fullt genomförbar anser jag. Vi får se hur mycket jag hinner. Resten skickar jag över till morgondagen. Då jag för övrigt också är ledig innan jag drar igång min jobbhelg. För övrigt har jag hittat min absoluta favvis penna…dem heter…trumvirvel…. FriXion clicker och är från Pilot. Dem går att sudda…hur bra? Jag köpte en svart i slutet av förra året, den har jag fyllt på med nya refill vilket ju också är galet bra. Nu har jag uppdaterat med ännu en svart samt lila och rosa. Vi behöver alla lite färg i våra liv. Håller ni inte med?

Nej nu ska jag fortsätta tanka mys och sen ska tvätten hängas.

Vi hörs snart igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *