I går hade vi en lite jobbig förmiddag. Men det blev en desto lugnare eftermiddag. Skönt. På eftermiddagen kom Elinor, Olle& Ture och Ellinor&Nils hit. 

Då helt plötsligt kunde Algot ligga själv och sova i liggdelen till vagnen. Den är superbra just för att det är medar under som gör att den även fungerat som vagga. 

Vi fikade och pratade massor, mysigt att ses. Och att se barnen leka värmer hjärtat. Och Algot..ja han sov hela eftermiddagen som sagt. 

Natten har varit vaken för det mesta faktiskt. Första natten som varit mer vaket än sovande. Så idag är jag trött, men konstigt nog inte helt slut. Det kommer nog i eftermiddag. Haha. Men då måste jag hålla mig vaken för min fina Systeryster och kusin Wilma kommer hit då. Vi längtar!!! Var så längesen vi sågs och då låg ju lillebror i magen. Ska filura ut någon fika bara… Tror det blir kladdkaka idag med faktiskt.

Siri hinner bara slå upp ögonen på morgonen sen är hon klistrad på lillebror. Det värmer hjärtat att hon är så engagerad men framförallt att hon är så kär i sin lillebror. Det går inte en dag utan att hon myser, berättar hur fin och söt han är och pratar med Algot. Och att hon har sådan förståelse för att jag måste sitta med Algot mycket när han äter eller sover underlättar väldigt mycket för mig. När han gråter är hon snabbt framme för att trösta, kolla blöjan eller säga till mig att han nog är hungrig. I början hade hon väldigt svårt att slita sig (som hon själv uttryckte det) när Algot sov, vilket ledde till att han direkt vaknade. Men nu går det mycket bättre med det och Siri har förstått att man får låta han sova ifred. 

Nu ska jag njuta av lugnet och att ha en snosande bebis på bröstet. För sen blir det bad när han vaknar;) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *