Jag minns när Siri var nyfödd, då fick vi besök nästan varje dag de första veckorna. Och det var faktiskt precis så vi ville ha det då. Vi var pigga och glada och mådde bra, så det kändes bara roligt med alla besök. 

Nu när Algot kom så var vi också pigga och glada men kanske lite lata på något vis. Men lite besök har vi haft ändå. Första dagen hemma så kom mina föräldrar och Fredriks pappa. Dagen efter kom Lena&Niklas & kusinerna. Och på kvällen kom Linda&Anders. Några dagar senare kom min lillebror och hälsade på Algot. Och förra veckan var min syster och hennes barn här och min storebror och hans familj. Och så har vi haft besök av min vän Elinor och hennes familj. Både Algot och Siri har fått så fina presenter. Tusen tack allihopa!! 

Denna veckan satte jag lite stopp för besök några dagar då jag så gärna vill att amningen ska fungera felfritt. Så vi har haft en lugn vecka hittills. På fredag kommer minavänner och det ska bli jätteroligt. 

Annars lär vi känna varandra här hemma, försöker läsa ut vad Algot vill och behöver och så myser vi en hel del. Nu i två dagar har amningen fungerat riktigt bra och jag märker en skillnad på lillebror, han är mycket lugnar och sover bättre även på dagen. Vi hoppas det håller i sig. Städningen ligger låååångt efter, men idag är ju Fredrik pappaledig så när han och Siri kommer tillbaka från badhuset ska jag städa iordning tänkte jag. Älskar känslan av nystädat!! (Det håller sig dock inte så värst städat länge har jag märkt! Beror nog på en grusig hund, ett lekande barn och två halvslarviga föräldrar misstänker jag) 

Tänk att du redan är tre veckor idag min lille vän. Dem där rynkorna i pannan som han får när han ligger på mage och spanar…visst är dem helt bedårande:)  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *