Det är härligt med helg. 

I fredags tog jag med Algot i vagnen, Rocky i kopplet och Siri på sparkcykeln. Härligt med en promenad tänkte jag. Och det gick väldigt bra. Dock hade vi bara varit ute i ca 10 minuter när Siri säger ”du mamma..eh…vi får nog gå hem igen. Hehe…jag måste kissa” så ja det var bara att traska hemåt igen. Och sen ville Siri vara ute i trädgården lite. Skönt väder men väldigtblåsigt 

I Lördags var det kvartersstädning här hos oss och det var Fredrik och Siri med på. Jag var inne och matade Algot, man hinner inte så mycket mer. Han är ett matvrak utan dess like. Nu går det väldigt bra att pumpa ur och det går supersnabbt. Så precis när jag vaknar eller efter dusch är bästa tillfällena att pumpa ur vänster bröst. Höger ammar han på och så blir det någon flaska ersättning någon gång däremellan. Jag och Algot gick ut till samlingslokalen vid 11 tiden så vi var med på själva ”mötet” och fikat.

På eftermiddagen fick vi besök av min storebror och hans fina familj. Så roligt att träffas. Algot fick så fina presenter! Jag slängde ihop en kladdkaka…kan vara det godaste som finns. Så hade vi jordgubbar och grädde till. På kvällen blev det otroligt lugnt och vi myste ner oss i soffan. 

I går åkte vi hem till mina fina svärföräldrar. Och Algot myste massor med farmor Linda. Och jag kände mig alldeles bortskämd som hade två fria händer. Sen kom även Fredriks bror och hans familj dit, bara storkusin som saknades. Men Jack stannade kvar och lekte med Siri. Dem hade så himla roligt tillsammans. Sen blev klockan mycket och vi skjutsade hem J och så åkte vi hem..Siri åkte i badet. Sen somnade hon gott bredvid mig och Algot. Hon vill inte vara många meter ifrån sin lillebror kan jag säga. 

Bara en bild på Rocky som saknas…älskade familj. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *