Algot är nog inte helt nöjd, jag är ganska säker på att det beror på att han bara får amma på höger bröst just nu. Och även om jag pumpar på vänstra så kommer det nog inte ut riktigt lika mycket som när han ammar. Så idag när Fredrik kom hem på lunchen fick han åka iväg och köpa ersättning också. Ganska skönt att ha en backup. 

Däremot hoppas jag att mitt vänstra ska läka snabbt så att jag kan amma honom även på det så snart som möjligt. Och kanske behöver vi inte ens testa med ersättning. Vi får se helt enkelt. Men skönt att ha det hemma om det krisar.

Just nu sover han så jag tänker inte röra mig förens han vaknar. Han sover nämligen inte så länge varje gång. Så man får passa på att mysa med honom när han väl sover:) Siri som är helt underbart snäll kom då på den brillianta idén att vi kan titta på film så länge. 

Frågade henne igår om hon tycker det är jobbigt när Algot gråter..vet ni vad hon svarade? ”Nej, men det är tråkigt när han sover faktiskt” så skönt att hon inte störs av att lillebror får lite extra uppmärksamhet just nu. 

Ikväll ska vi ha fredagsmys i alla fall, skönt när hela familjen är samlad. Och nu i eftermiddag ska vi försöka ta oss ut på en premiärtur med Siris sparkcykel som hon fick av oss igår. Den blir perfekt på alla kommande barnvagnspromenader. 

  Hon har åkt massor här inne, så det kommer bli toppen att testa den ute sen. Skydden och hjälmen är på i alla fall.
Ne nu ska jag också titta på insidan ut, som Siri valde. Ska dock försöka att inte Störtgråta denna gång. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *