Kändes riktigt bra imorse, jag vaknade pigg trots den där slemmiga förkylningen som inte vill ge med sig. Frågade Fredrik om det ser ut som magen kan sjunka längre ner än den är just nu. Vet ni vad han svarade? 

”Nej, men konstigt nog ser du jäkligt fit ut!” 

Det var ju upplyftande att höra när man känner sig som en vätskefylld ballong. Sen att det beror på att min mage är så stor att allt annars upplevs mindre, det gör ju inte så mycket. 

  Dagsfärska bilder, så här ser man alltså ut i bf +10, (innan dusch och utan bh..haha) benen känns som stockar men inte så farligt ändå. Och det galna är att jag på den vänstra bilden inte ser så gravid ut, mest bara i ansiktet;) Jag märker stor skillnad på när jag väntade Siri, då gick jag upp mycket mer typ 10kg mer än nu och det kändes kan jag lova. 
  Efter duschen slängde jag ihop en liten fruktsmoothie, inte helt fel. 
  Och nu sitter jag i soffan och känner rörelserna i magen. Jag kommer säkert att sakna dem när bebis väl är ute så jag får passa på att njuta nu helt enkelt. 
(Det finns en del positivt med graviditeten ändå. Naglar och hår mår otroligt bra just nu. Hoppas på att naglarna är här för att stanna. Håret vet jag blir katastrof sen när jag ammat ett tag. Så får passa på att njuta av det nu. )

Nu ska Siri&Fredrik ut en sväng med Rocky…jag har hustjänst..tvättar trasmattor. Och torktumlare dem…får se om dem överlever det. Hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *