Idag gick jag med i en väldigt exklusiv klubb. Som jag döpt till Bf +10 klubben. 

Jag och min ”svägis” Lena har medlemskap. Hennes medlemskap kanske har gått ut i och med att hon faktiskt födde barnet 2012. Men hur som helst.

Vad innebär då 10 dagar över beräknat…kan säga hur 10 dagar känns. 

1. Vätska. Baaaam är som en vätskefylld ballong. 

2. 10 dagar kan liknas vid ungefär 500 vanliga dagar. 

3. Jag börjar varje samtal med ”ingen bebis än…hehe ”

Men deppar jag ihop för det? Nej nej idag ska jag glädjas åt dessa saker: 

1. Att gå på toaletten..ja ni läste rätt. Varje toalettbesök (det blir en del kisseriande just nu) ska jag njuta av att kunna genomföra utan att gråta en skvätt. Och njuta av att kunna använda toalettpapperet på vanligt vis. För i x antal dagar som följer efter en förlossning kommer toalettbesöken vara lite mer panikångestladdade, följt av duttande med det mjukaste papper jag kan hitta. Och så en liten tårskvätt på det. (Längtar…INTE) 

2. Att kunna sova en hel natt. Eller ja nu kanske jag överdriver för det var ganska längesen jag sov en hel natt. Jag vaknar drygt 32…(tusen..)gånger varje natt..när jag ska vända mig, när jag måste gå upp och kissa osv. Men ändå..kan ju sova hyfsat i alla fall. 

3. Idag tänker jag vara tacksam för att mina bröst faktiskt får plats i min vanliga Bh. Att dem inte gör ont! För om några dagar så kommer dem kännas som ett väldigt misslyckat boobjob..där formen ändrats från normala C kupan till dubbel G kupa. Och det känns som om dem ska sprängas…japp jag pratar om när mjölken rinner till. Underbart att slippa det just idag faktiskt. 

Förutom att njuta av detta ska jag troligtvis också äta en ananas eller två..hoppa grodhopp…dammsuga trappan..putsa fönster och försöka gå en powerwalk…eller vad har ni för tips för att sätta igång en förlossning. ”Färdknäpp” är UTESLUTET!  Vems påhitt är det egentligen? Troligtvis en man som själv då aldrig varit gravid. Men hur som helst. 

  
Trevlig dag allihopa. Nemen hallå långt där borta fötterna…snart kanske jag kan se benen igen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *