Dagens Status: Ännu ett rekord slaget, jag är mer gravid än någonsin. Och så toppar vi det med en förkylning. Så härligt…eller kanske inte. Jag måste ju kunna andas både genom näsan och munnen om jag ska kunna föda barn…och viktigast av allt..andas lustgas! Så barnafödandet får avvakta idag med. 

Igår städade vi iordning övervåningen, jag bäddade rent i våran säng och nu är det bara den där eländiga dörren som ska bäras ut till förrådet. Sen är det klart. 

Idag kör vi städ nere. Jag har skrivit listan, och gör allt som inte krävs att jag är på golvnivå. Även fast jag klarar att ta mig ner och upp så är det inte direkt lätt. Inte heller behagligt. Men jag kan damma, torka, dammsuga och svabba golv. 

I eftermiddag får nog Siri&Fredrik åka iväg och tvätta bilen, lagom lång utflykt. Haha så mycket mer vågar vi inte just nu. 

  Även om jag har varit helt igentäppt hela natten så har jag ändå kunnat ligga ner behagligt rent kroppsmässigt. En klar förbättring faktiskt. Har inte haft vrålont överallt. Härligt. 
  Siris pysselhörna. De nya pärlplattorna är uppe och hon gillar dem så mycket. Så skönt med en egen hörna för henne. Förvaring under måste införskaffas bara. Så allt pyssel får plats. 
Hur spenderar ni dagen? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *