Bf+2 är vi på idag. Och Lillebror trivs på tok för bara där inne i magen..så det blir nog inget barnafödande idag heller. Vädret är helt underbart idag, strålande sol från klarblå himmel. Och jag sitter inne och pärlar…eh…jo så är det. För tillfället kan jag knappt gå pga foglossning och kan inte sitta på en stol för länge heller så lite lagom mjukt i soffan går bra. 

Siri är med Fredrik på stan, ett besök på Simons för att införskaffa en ny nätverkskabel eller vad det var som Fredrik sköt sönder med en boll igår..(vi har ingen tv,wi-fi, eller telefon just nu nämligen…lite småtråkiga) så vi hoppas att en ny sladd kan göra mer än vad bredbandsbolaget kunde göra (ingenting kunde dem göra nämligen!) 

Sen skulle dem in på Tre Får också för jag behöver mer pärlor och framförallt mer färger på dem. Så hade Siri med sig en peng som hon nog ville köpa lite lego för med. 

Nu har jag lagt mig till rätta i soffan och vilar ryggen så gott det går. Bebis trycker sig upp mot revbenen och rakt neråt samtidigt så att sitta upp var inget alternativ just nu kände jag;)

  
Några My little ponnys i pärlor. 

Vi har absolut inga planer denna dag och det känns skönt. För dels är orken lite lätt bortblåst och sedan känns det som om vila är det enda som funkar. Jag var bra mycket hurtigare de sista dagarna innan Siri kom, så vi får väll se om jag får ett likadant energipådrag inför denna förlossningen. Spännande. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *