Troligtvis blev det idag sista Mvc besöket innan förlossningen. Vi bokade in en tid om ca en vecka med men vi hoppas vi inte behöver gå på den. 

Besöket idag gick bra, även om jag fick för mig att vi hörde två olika hjärtljud…blev lite kallsvettig där ett tag. Men antagligen var det navelsträngen också som var där och ställde till ljuden. 

Blodtrycket var 110/80, så helt ok även om undertrycket var lite höjt. Men det tyckte hon inte var så konstigt såhär mot slutet av graviditeten. Min vikt har hållt sig bra och totalt sedan inskrivning har jag gått upp 8,6kg och det är jag jättenöjd med. (Som sagt ca 18kg förra graviditeten) Och så mycket mer borde jag inte hinna gå upp kan jag tycka. 

  Siri är sprickfärdig av färväntan och längtar såååå efter lillebror. Jag..ja jag längtar såklart också men är nog mest sprickfärdig för tillfället. Hjälp! 
Efter Mvc åkte vi till biblioteket och lämnade tillbaka böcker och lånade x antal nya. Vi älskar biblioteket! Vilken lyx att få låna massa böcker helt gratis. Jag passade även på att köpa massa garn. Igen kanske ni tänker…men saken är den att jag har slut på vitt garn nu efter alla kaniner. Så mer garn fick det bli. 

Sen hämtade vi upp Rocky, köpte glass och åkte hem. Nu sitter jag i soffan jag har tröttnat på och orkar inte riktigt ställa mig upp för då får jag springa och kissa….igen. 

Lillebror är inte stilla en sekund i magen och eftersom han ligger fixerad och sååå långt ned med huvudet så ligger blåsan risigt till och det liksom spränger i hela bäckenbenet. Visst är det ok att klaga lite? Även om jag faktiskt tycker det gått bra över lag denna graviditet. 

  Denna underbara lilla kloka människa. Nästan skrämmande att tänka att man faktiskt kommer kunna älska någon lika mycket, men det kommer man ju såklart att göra. Och jag önskar så att Siri kommer gilla att vara storasyster lika mycket som hon nu gillar tanken på det. Vi håller tummarna helt enkelt. 
Trevlig kväll på er. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *