Efter min väldigt effektiva förmiddag så fortsatte eftermiddagen i nästan samma anda faktiskt. Efter att jag handlat och hämtat Rocky(som ju lider av separationsångest och därmed inte kan lämnas själv hemma…eller knappt i bilen)  så åkte jag och hämtade upp Siri, när vi tagit oss ut till bilen och hon då kom på att hon behövde kissa (vilket jag hade frågat tre minuter innan) var det bara att traska in igen. Åter igen gick vi till bilen och sen åkte vi till Mamma. 

Dit kom även min lillebror, så stekte vi Amerikanska pannkakor med massa gottgott på. Jag fick även äran att leka frisör och barberare på min lillebror. Ja han är som tur är inte kräsen. Haha 

  Ser lite mer vårdad ut i alla fall. Jag hade aldrig vågat någon annan än min frisör klippa mig. Tur vi är olika. 
När jag och Siri kom hem så myste vi ned oss i soffan och tittade på favpritprogrammet Fixa Rummet. Det är så mysigt när hon kryper intill sådär extra mycket och vill hålla handen. ”Du å Jag mamma” (japp vi har tittat på Emil) 

  En väldigt mysig torsdag fick vi. Sen somnade hon riktigt gott. Jag slumrade tills det att Fredrik kom hem från bågskyttet. Nu ligger vi i varsin ände av soffan, och slötittar på tv och slösurfar. Blir nog snart till att hasa oss upp och sova. 

Imorgon ska jag och Siri ev åka och handla lite. Ska försöka fixa en pysselhörna till henne tänkte jag. Vi får se om vi fixar klart det. 

Godnatt 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *