Den 27/6 2012 kl 12:00 föddes Siri Ofelia Lidén. Och vet ni…det är två år sedan. Så vår lilla Smula har blivit 2 år!! Vi firade henne såklart på morgonen, men eftersom trädgårdsmöbler, sandlåda och trädgårdshus var en aning svårt att slå in så fick det bli två små paket. Pärlor & en verktygslåda. Mycket uppskattat. Hon är så tacksam att ge presenter. Älskling♥

image

Med blåslagna ben, sk sommarben vaknade Smulan upp till sång och paket. Hennes dag kunde inte börjat bättre.

Sen var det Dagis och såklart bjöd hon barnen på glass. Stolt var hon när hon bar in glasspaketet. Och hon pratade om det när jag hämtade hem henne med.

Tänk vad mycket hon utvecklats de här två åren. Jag kan lätt säga att det har varit de bästa två åren i våra liv. Vi älskar att vara föräldrar till denna lilla förnuftiga varelse. Hon är så jädrana rolig och har så mycket för sig som vi bara kan skratta åt. Pratar gör hon mest hela tiden och det där med tvåordsmeningar har vi lämnat för längesen. Hon säger liksom hela meningar och kan nog de flesta ord skulle jag tro. Trottsen lyser fortfarande med sin frånvaro och det går fortfarande förklara och prata sig ur konflikter. Sover bra gör hon med så ärligt talat har vi verkligen inte haft det alls jobbigt. Som sagt de bästa två åren i våra liv (och de andra 12 åren var ju väldigt bra dem med;)..)

image

Huset har Fredrik ritat och byggt alldeles själv. Jag är jätteimponerad, det blev så himla fint♥

image

Vi har pärlat x antal gånger idag, och jag pärlade ett armband till Siri♥

Tänkte skriva ett lååångt inlägg men kikar just nu på Les Misserables så får lägga ned mobilen nu..ja och så virkar jag ju sammtidigt med såklart;) I morgon ska vi ha kalas!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *