Just nu ligger jag kvar i sängen med Fredrik dryga metern bort och mellan oss ligger Siri och håller ett stadigt grepp om mitt Linne(är medveten om att det inte stavas med stor bokstav, men mina Linnen är så viktiga för Siri att dem är värd en stor bokstav!) För när jag exempelvis kommer hem från jobbet på kvällen, rusar hon fram till mig och kramas och pussas och det andra hon gör är att utbrista ” Mamma har Linne!!” Samtidigt som hon gör någon typ av jazzhanddans. När jag skrev detta vaknade precis Siri och viskar i örat på mig ”Mamma sövit gott då?” Sen vänder hon sig till Fredrik som för övrigt nattade igår och utbrast glatt ”Pappa har Linne!!” Haha ja så har vi det här hemma.
★★★

Idag ska vi i alla fall ha Siris 2årskalas, ska bli så roligt. Jag fick nyckeln till samlingslokalen igår och såhär glamorös såg den ut då…

image

image

Kanske inte den roligaste och mest inspirerande lokalen, men den är verkligen fantastisk. På så vis att vi kan låna den och då bjuda alla i våra familjer samtidigt, hemma hos oss hade vi inte fått plats. Dessutom finns det extra bord och stolar så ni kan tänka er hur mycket nära&kära det får plats.

Bild på hur lokalen blev efter mitt piffande och trixande får ni senare. Ja efter kalaset. Jag vill nämligen att dem som kommer idag ska bli lite överraskade. Siri gav det helt klart godkänt igår då hon kom in och sa wow, sedan gick hon och tog en ballong..men tror allt hon uppskattade alla pompoms och annat med;)
★★★
Det tog sina timmar kan jag erkänna och jag flyttade faktiskt alla bord och annat själv vilket jag är nöjd över. Har ju en period med en del värk just nu men har ju fått klartecken att det inte är farligt/skadligt att träna så varför inte bära och släpa lite bord?;) papperspyssel blev det en hel del och x antal liter luft gick der åt till ballongerna, så nu hoppas jag bara på att allt sitter uppe på väggarna och att ballongerna inte har krymt. (Nervös!)

★★★
Nej nu ska vi vakna till och gå upp för att städa och fixa iordning oss själva och sånt kan ta tid!

Inlägg med bilder m.m kommer ikväll eller i morgon.
Kram på er♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *