Mådde kasst i morse, tror det var en kombination av att gå upp tidigt, somna sent och sova dåligt. Men upp kom vi och vid 8 kom mamma hit och hämtade upp oss.  Så åkte vi till kss. Det var gött att mamma var med och hade hand om Siri medans jag träffade läkare och fick kortisoninjektion och lämnade blodprover. Tror mamma och Siri hade en mysig timma, dem hade käkat banan och köpt en Bok. Efter sjukhuset åkte vi till dollarstore och där köpte jag bara sådana där tråkiga måstehasaker. Våtservetter, shampo,balsam, tandkräm…osv.

Vi passade även på att äta lunch på mcDonalds. Innan vi åkte hem. Helst ska jag inte belasta foten på ett dygn…jo men det är ju genomförbart..eller inte. Men har i alla falk försökt gå lite mindre och använt kryckorna när jag gått. Hurra för mig.

Vi hade en mysig dag tillsammans och jag är så glad och tacksam för att mamma kunde följa med. Tack♡

När jag och Siri kom hem så landade vi i soffan och somnade..vaknade två timmar senare gjorde vi..ojdå. Jag vaknade några minuter innan Siri och hon va så gullig när hon slog upp sina ögon, tittade in i mina och sa ” Hej mamma” sammtidigt som hon strök min kind med sin hand, och så fick jag en puss. Alltså hon är det gulligaste som existerar!!

image

Ljuvliga äppelblomster♡ och ljuvlig underbaring♡

Nu väntar en jobbhelg..en jobbhelg som jag längtar efter. Vi är ett härligt gäng på jobbet. Önskar er alla en finfin helg i regnet;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *