Idag klev jag ur sängen redan 5:45, och vet ni…det gick bra:) Siri fick jag i princip släpa upp lite över 6. ”Nej mamma…Siri sova meja!!” Men sen är hon ändå en glad liten loppa så fort hon slagit upp ögonen. Nappen fick pussar och jag blev överöst av kramar..ja ni hör juh våra mornar är underbara! Jag skryter med all rätt tycker jag..för vet att det finns motsatsen och den är nog inte alls så rolig. Vi är förskonade;)

På Agendan stod Möte på jobbet och 8.30-12 hade jag arbetstid. Lyxig dag. Jag var dock redan på jobbet vid lite i 8, men det är skönt att vara i tid.
Mötet gick prima och vi avslutade med att göra en sån där klassisk mindmap som mina tre år på gymnasiet bestod av.. nu var det roligare ämne. Vi skulle säga vad vi tycker om oss i personalen. Och jag var inte den enda som fick tårar i ögonen över alla fina ord och kommentarer. Tänk vad vänliga ord kan ha stor betydelse. Åh vad jag tycker om alla tjejer på jobbet.

image

Kom att tänka på vilken bra ”övning” detta egentligen är. Och man borde faktiskt sätta sig ned och tänka ut 10 bra saker med sig själv ibland. Varför ska det vara så svårt att ge sig själv en klapp på axeln eller en osynlig guldstjärna lite då och då?! Bättring får det bli.

Nu sitter jag på bussen hem och ska hämta min älskade Siri…som troligtvis inte vill följa med hem..för hon älskar sitt dagis och gungorna framför allt. Men hellre ett barn som älskat sitt dagis så att hon knappt vill följa med hem vid hämtning än ett barn som gråter och är genomledsen varje dag det vankas dagis. Sen en springande välkomstkram hade jag inte tackat nej till;) men man kan inte få allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *