Om mindre än två månader fyller Siri 2(!!)år. Vad hände?! Hur snabbt har dessa år gått? Svaret är …det har gått i raketfart! Har fått lite frågor om vad hon önskar sig..så här kommer lite förslag, tips och idéer.

image

Sandlåda är ett måste och vi ska faktiskt köpa en så fort dem kommer in på biltema igen. Vi ska dock måla den vit. Bordet med parasoll kommer från Rusta. Och det är ju perfekt till fikastunder för små sötnosar.

image

Fyrhjulingen testade hon sist vi var på Biltema och den har hon önskat sig av Mormor&Morfar 😉 trehjulingen älskar jag, klassisk röd och så fin, men tyvärr så har inte hennes ben växt tillräkligt än;) Hon når inte ned helt enkelt.

image

Mugtails är ju underbara och skulle passa fint in i rummet nu och sedan när hon blir äldre kan hon dricka varm choklad i dem. Postlådan har jag suktat efter jättelänge..alra helst en ljusrosa men den vita är ju fin den med och skulle göra sig bra på väggen utanför Siris rum.(Bruka design tror jag det är)

image

Och det här kanske inte Siri önskar sig direkt men det gör mamman. En kånken är ju aldrig fel nu när man inte behöver ha en överfull skötväska vart man än går. Sittdynan, filten och regnstället är väll helt fantastiskt fint. Hade jag fått bestämma så hade hon fått åkpåsen, men Fredrik tyckte liksom inte alls om den. Men är inte mönstret underbart. Apple of my eye heter det och kommer från Elodie Details.

image

Jag har som ni säkert redan vet ett Thomas Sabo armband och jag älskar det. Varje liten berlock har för mig en mening och jag vill att siri också ska ha ett som hon kan samla berlocker till. Eventuellt kommer det att bli presenten från oss. Men vi har inte riktigt bestämt oss ännu. Men jag tycker det är roligt att hon får en minnessak som hon kan använda även när hon blir äldre.

Kan tyckas att detta är stora och dyra presenter. Det är det ju med, men man måste få drömma lite. Siri älskar för övrigt dockor och dockvagnar (dockvagn i trä kommer hon eventuellt få med;)..) Lego leks det mer och mer med. Pussel älskar hon likaså att rita och måla. Målarböcker har hon inga ännu. Att bada är en favorit så saker och ”produkter” till badkaret är välkommet. På något vis känns det som om vi aldrig behöver önska oss saker för alla våra nära och kära brukar alltid pricka rätt. Ni känner vår lilla Siri så himla bra.

Planeringen inför kalaset är i full gång….det är ju så roligt!!! Vad tror ni det bjuds på i år?

2 comments on “Snart 2 år!”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29