Min fina Vän Malin blev sjuk så vi får träffas en annan dag helt enkelt. Istället hade vi en lugn familjekväll med massa bus och mys. Nu ligger Siri och sover sedan flera timmar tillbaka. Somnade så snabbt idag så vid 19 30 hade hon redan stängt sina blågrå ögon. Eftersom Fredrik nattade så passade jag på att måla naglarna. Älskar verkligen Depends gellack!! Dem håller sig snygga hur länge som helst och bäst av allt…dem skavs inte bort.

image

Jag köpte för en tid sedan ett rosa lack som heter candy pink, men det blev näst intill neonrosa och lite för stark rosa färg för mig så idag tog jag ett lager Candy Pink och sedan två lager med French Pink och det blev så mycket finare.

Nu ska jag snart lägga mig och sova, för i morgon ska jag upp tidigt igen. Jobbmöta 8 30, sen slutar jag redan kl 12, vilket känns lite lyxigt faktiskt. Och på Fredag är jag ledig, men då ska min snälla mamma följa med mig & Siri tiöl reumatologen i Skövde kl 9. Fick en akuttid vilket jag är så tacksam för. Kanske kan jag få kortisoninjektioner som i alla fall kan hjälpa mig lite. Men nu känner jag att det är dags för ytterligare en åtgärd. Jag vill testa att lägga om min kost! Jag tror en stor bov i dramat är just kosten jag äter, dvs inte särskilt bra mat alla dagar och alldeles för lite grönsaker och frukt. Ska bara hitta rätt inspiration sen drar jag igång. Någon som har bra tipps och idéer? (Mottages med öppna armar)

Natti Natti♥

image

En nybadad skrutt tidigare ikväll…hjälp vad jag älskar dessa två!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *