Idag jobbar jag 15-20.15 och tar bussen hem vid 21:45. Drygt kanske ni kan tycka. Men det finns fördelar med att börja sent. Jag och Siri tog sovmorgon och låg kvar länge i sängen innan vi intog frukost. Sen hann jag duscha och medans jag gjorde mig iordning hann Siri bada länge. Jag fick fläta hennes hår och vi han mysa massor innan vi sedan cyklade mot dagis. Så att lämna kl 11 är väldigt härligt för både mig och Siri. Vardagslyx att få lite extra tid tillsammans.

image

Hon ser butter ut, men det var bara för att jag frågade om hon kunde skratta på beställning..ja svaret ser ni ju. Haha

Nu har jag hunnit slänga av mig mjukiskläderna och tagit på mig jobbarkläderna. Snart kommer Fredrik hem på lunch och gårdagens pizza står i ugnen.

☆☆☆
Då kanske ni undrar vad fördelen med att åka bussen hem. Ja dels har jag inget val. Men dessutom har jag packat ned mina virkprylar och tänkte virka klart lite beställningar ikväll. Så ja ni förstår det gör mig ingentin att väbta kvar på bussen. Hem kommer jag ju alltid förr eller senare:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *