Efter att ha haft några dagar ledigt var det återigen dags för jobb i fredags och sedan var det min jobbhelg och den var intensiv och varm minst sagt. Det var ju lönehelg och alla behövde sommarkläder. Det är så himla roligt att jobba när det från öppning till stängning är full fart. Dagarna flyger förbi i rasande fart. Däremot är det mindre roligt att det är så fruktansvärt varmt inne hos oss. Svettigt som satan!!

Igår var det ingen mysig kväll. Efter jobbet åkte vi och köpte varsin milkshake innan vi åkte hem. Fredrik har ju en mage som är van vid både metall, lysdioder och batteriisolering men så är inte fallet för min del. Och såklart kan jag inte vara 100% säker på att det var just milkshaken som var boven i dramat..men jag mådde bra innan! Och efter att den var urdrucken och vi kommit hem blev jag helt matt och trött..trodde det berodde på jobbdagen i värmen. Men sen började jag må illa. Fick spendera kvällen på toaletten kramandes en spyhink(fräsht!!) Och vid 22 tiden släpade jag upp mig till sängen. Och x antal toabesök from both ends så att säga somnade jag helt utmattad. Men när jag vaknade idag så mådde jag typ bra igen. Så det var verkligen matförgiftning. Var dock lite lätt kallsvettig på jobbet men inte konstigt när magen var helt tom och kroppen var utömd på energi. Nogklagat!
Jag mår prima idag:)

image

Bild från gårdagen. Mitt nya linne är underbart fint tycker jag. Kommer bli en given favorit i sommar.

Det enda som känns jobbigt med mina jobbhelger är att jag inte träffar Fredrik och Siri särskilt mycket alls. Och när Siri säger ”saknat mamma!!”och kramar mig å vägrar släppa taget när jag kommer hem så spricker hjärtat lite.
Men nu väntar en vecka med lite jobb och mycket Sirimys. Fredrik & Siri var med på kvartersstädningen igår här i området och idag fick dem åka på kalas för att fira kusin Jack. Hade gärna följt med, men vi har båda jobb inom handels vilket innebär helgjobb så vi jobbar alla helger. När Fredrik är ledig jobbar jag och vice verca. Men det är enda setet för annars hade vi varit beroende av hund och barnvakt varannan helg och det funkar absolut inte.

Ne nu ska jag softa i soffan och sen väntar sängen. I morgon startar en ny vecka med dagis och jobb men som sagt jobbar jag bara två dagar så det är synd att klaga;)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *