Ni kanske tröttnar på att läsa hur bra vi har det? Många bloggar om den ”riktiga” vardagen och påpekar då gärna att det är så ”alla har det” egentligen och att dem som påstår motsatsen ljuger eller förfinar sanningen.  Att man alltid är på gränsen till ett sammanbrott, att barnen lever jävel och att man känner sig förjäklig mest hela tiden. Så är det hos alla påstås det. Jag är ledsen hörni men jag smäller hål på den myten. I min blogg skriver jag om vår vardag, och den skulle inte kunna vara mysigare. Faktiskt! Idag tex så sov inte Siri på förmiddagen, men var inte direkt gnällig för det utan ville mest sitta och mysa, och eftersom jag tyckte städningen kunde vänta så satt vi och myste, läste bok och lekte lite. Sen kom Fredrik hem med pizzalunch så idag behövde vi inte laga lunch, vardagslyx! Efter en liten liten pizzabit, men destomer annanas & en matburk blev Siri dödstrött så i samma stund som Fredrik åkte tillbaka till jobbet somnade hon på mig. Så då tog vi +Rocky en eftermiddagslur tillsammans i soffan. Efter 3(!!) Timmar vaknade vi, lekte lite på rummet. Och när Fredrik kom hem så gick vi till lekplatsen en stund. Längre klarade jag inte av att gå idag tyvärr. Jag som tyckte foglossningen var helt vedervärdig…detta är värre! Sen blev det kvällsbad för sandhögen aka. Siri. Och nu sover hon. Japp..jag tycker vi haft en perfekt dag och jag njuuuter så mycket jag bara kan. För snart börjar vardagen med jobb och dagis så med gott samvete struntar jag i att det kan bo en dammråtta bakom soffan, eller att disken får stå utanför maskinen någon timma extra. Jag struntar i alla tråkiga vardagsmåsten. För den här helt underbara tiden får jag aldrig tillbaka.

image

Jag vet att inte alla har det såhär men en del har det faktiskt precis såhär bra♥ Jag är lyckligt lottad som hör till denna skara.

–Angelica–

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *