I går efter att Fredrik slutat jobbet åkte vi till Skövde. Första stoppet var hos Ortopeden. Där fick jag hämta upp mina inlägg till skorna. Hjälp vad skönt det kändes att gå därifrån. Hoppas att lite av min värk ska bli bättre med hjälp av dessa iläggssulor. Det återstår att se dock. Men jag är optimistisk!

Efter kss åkte vi till Elins Esplanad. Där vi avverkade Cubus, H&M och Skopunkten…och vi kom ut med en kassa från alla dessa ställen.
På cubus blev det ett marinblått regnställ, en tunika&mössa till Siri. På H&M hade jag en värdecheck på 100,- så där köpte jag två pyjamas till Smulan och behövde således endast betala 49,- vilket fynd!(kan ju bortse ifrån den enorma summan jag köpt kläder för innan för att ens komma upp i 100,- värdecheck) På skopunkten hittade Fredrik ett par snygga skor till sig, och jag hittade ett par snygga och praktiska vinterkängor till Siri i strl 20. Så Siris skor kostade bara 149,-. Älskar deras köp 2 betala 1/2 och köp 3 betala 2. Det är verkligen kanonbra speciellt när man vill köpa några par, eller till hela familjen.

image

image

Tyckte kängorna var jättefina, och dem kommer vara så varma och sköna för Siris små kalla fötter när hon tultar runt i overall på dagis i vinter.

image

När vi kom hem kommade jag postfacket av en slump.. tur var det! Jag älskar Ikeakatalogen, det är som lilla Julafton för mig när jag får sitta och bläddra i den. Få drömma och göra upp lite inköpslistor i huvudet. Underbart!! Dem har väldigt mycket fint just nu!

image

Nu ropar symaskinen på mig igen……:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *