Japp då var det måndag igen. Helgerna går fort! Men denna veckan har vi massa roligt inplanerat. I morgon ska vi träffa Zara&Kusin Eliiah♥ På onsdag blir det ev Bad på Arenan och sedan pysselkväll med tjejerna. På torsdag är det dags för 1årskontroll på Siri. Och på Fredag slutar Fredrik tidigt:) på Lördag åker vi till Göteborg och träffar kusin Elliot för han har fyllt 1år♥ Ja ni hör ju..massa roligt denna vecka.(förutom att Siri ska få vaccin då)

Helgen som var såg lite anorlunda ut. I Lördags var Fredrik iväg på Firmafest, Gocart och Vincontoret, blev det för hans del. För mig och siri blev det en lugn kväll hemma. Efter nattningen så tände jag ljus för första gången denna sommaren. Och så myste jag&Rocky ned oss i soffan. Jag tittade på filmen 50/50 och den var riktigt bra, men inte alls så bra som jag förväntat mig.

I går (Söndag) var Fredrik iväg nästan hela dagen och byggde på skiljeväggen som ska upp vid vår entré. Det kommer bli så himla bra!! Och regäl kommer den bli! Jag och Siri bakade nutellakakor efter eget hittepå. Men dem blev goda. När Fredrik kom hem flyttade vi om lite på altanen. Det känns mycket större nu så det blev helt ok.

Idag är vi sega jag och Siri. Det tar på krafterna att ha ont hela tiden. Men jag får väll helt enkelt ta det lugnt när jag  behöver. Och passa på när Siri ändå vilar.

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *