Nu känns det i alla fall inte som om det kommer komma mer snö! Så jag förkunnar att våren är här, och hjälp vad vi ska cykla nu när vi har cykelsits, pumpade cyklar och hjälm. Idag blåste det dock halv storm så vi valde vagnen, så i alla fall en av oss kunde ligga i lä;)

Igår var jag och klippte mig, kort blev det och lite svårt att vänja mig vid det denna gång, men snart så känner jag mig hemma även denna gång:)

Jag har fått hem en underbar 60talsklänning som jag ska ha på Malin&Eriks bröllop. Känns riktigt bra nu måste jag bara hitta accesoarer och skor+bolero eller kavaj. Har ju ingen aning om hur vädret kommer att vara, men räknar med att det inte kommer vara alltför varmt:/

Vad har ni läsare haft för er?

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *