Jag har haft turen att ha kunnat helamma Siri i ca 6 månader och sedan delammat henne tills nu. Jag hade massa tankar kring det där med amning innan hon kom. Jag var orolig att jag helt enkelt inte skulle vilja amma henne, inte av någon anledning. Så orolig över att det helt enkelt inte skulle fungera var jag inte..gjorde det inte det så finns ju ersättning.

Men det var väldigt behändigt att alltid ha maten med sig, dag som natt. Och att veta att hon hela tiden fick tillräkligt med mat. Det var allt en liten extra boozt för självförtroendet var gång vi var på bvc och såg hur mycket Siri hade växt. Nu de senaste veckorna har jag känt att det är dags att trappa ned amningen ännu mer och det märks att Siri är på samma nivå som mig i frågan. Det är nog lagom nu helt enkelt att sluta. Jag kommer dock inte sluta helt tvärt utan fortsätta trappa  ned tills hon en dag inte längre behöver det.

Hjälp! Smulan börjar bli en stor tjej!

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *